fursecuri fragede

de luminita20_2006 in Prajituri, 14 Dec 2010 | 12430 vizualizari

 

o reteta simpla si foarte buna

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 250 g zahar
  • 250 ml ulei
  • 450 g faina
  • 1 esenta de vanilie
  • ciocolata bobite  
  • crema:
  • 100 gr unt
  • 50 gr nuci
  • 75gr zahar pudra
  • 1/2 plic ness
  • 1 galbenus
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA fursecuri fragede:

Se amesteca ouale cu zaharul timp de 3 min apoi se adauga uleiul si faina la final se pune esenta de vanilie. Se fac forme in tava cu ajutorul unei linguri se toarna gramajoare sau al unui pos(eu am pus si bobite de ciocolata. Se dau la cuptor 10-15 min. atentie sa nu se arda la fund. crema:Untul se bate cu zaharul pana cand obtinem o spuma apoi se aduga galbenusurile, nessul si apoi nucile macinate sau taiate.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "fursecuri fragede" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
PRAJITURA METRO